Teknisk support Industrielle sensorer
Kundeservice, eksplosjonsbeskyttelse

Tab-Ex® 01, eksplosjonssikre tablets

2017-07-18

Mobilitet i Ex-område øker effektiviteten

Tab-Ex® 01, eksplosjonssikre tablets
Bli kjent med Tab-Ex® 01- serien av eksplosjonssikre tablets

I samarbeid med Samsung, har ecom utviklet serien Tab-Ex® 01 som er verdens første tablet designet for bruk i ex-områdene Zone 1/Division 1, Zone 2/Division 2 samt krevende industrielle miljøer. Ved bruk av Tab-Ex® 01 kan oppgavene løses når som helst og hvor som helst. Du kan samle inn data i sanntid og kommunisere direkte med fageksperter og styresystemer. Det øker mulighetene for lokal og mobil problemløsning betraktelig.


Nye muligheter gjennom innovasjon og fleksibilitet

Tab-Ex® 01 er liten og kompakt. Det er et ideelt verktøy til oppgaver som datainnsamling, materialidentifikasjon og inspeksjon. Med sin innebygde 8" skjerm, kan tallrike applikasjoner kjøres ute i Ex-område, og data kan utveksles med forskjellige styresystemer og overordnede system. Enheten har også innebygget kamera som gjør at situasjoner som oppstår kan avbildes og diskuteres med eksperter og løsningene kan finnes der og da.

På den måten får man fordelene av moderne digital kommunikasjon også ute i felt:

  • Mer effektivt samarbeid
  • Raskere beslutninger
  • Enklere datainnsamling i ex-område

Det handler om sikkerhet


ecoms nye tablet for ex-område åpner for helt nye muligheter innen olje- og gass, kjemisk og petrokjemisk industri samt andre virksomheter med ex-områder.

Tab-Ex® 01 er verdens første ex-sikrede mobile computer. Den gir deg maksimal ytelse og full fleksibilitet- til og med i feilsituasjoner. Maskinen er basert på en Samsung Galaxy Tab Active plattform og gir maksimal datasikkerhet under alle forhold. Denne plattformen gjør at man kan ha en mengde applikasjoner lastet ned til enheten som muliggjør mer arbeid og sikrere arbeid. Sikkerhetsfunksjoner som datakryptering ivaretas av MDM, VPN, og secure connectivity (Samsung KNOX™).

Røff og tøff

Tab-Ex® 01  er designet, bygd og testet for å kunne tåle daglig bruk i ex-områder og krevende industrielle miljøer. Videofilmen viser et utdrag fra de testene som er gjennomført for å få sertifisert utstyret til ATEX Zone 1/21,  Division 1.
 

Mobiliteten sikres gjennom konseptet "mobile worker"

Det finnes også et stort utvalg av periferiutstyr til Tab-Ex® tablet som også kan benyttes i ex-område og i krevende industrielle miljøer. Alle løsninger med tablet og periferiutsyr ivaretar sikkerheten og har alle nødvendige godkjenninger og sertifikater.


Tab-Ex® 01 høydepunkter

  • Sertifisert for Zone 1/Division 1, Zone2 /Division 2, og krevende industrielle miljøer
  • Topp sikkerhet ivaretas av Samsung KNOX™
  • Integrerte kameraer for videosamtaler og dokumentasjon av hendelser. (opsjon)
  • Brukervennlig 8" display
  • Kraftig batteri med lang driftstid
  • Kan brukes med hansker
  • Mange tilkoblingsmuligheter for trådløst utstyr
  • Komplett produktportefølje som inkluderer tilpasset periferiutstyr
  • Serviceavtale for 3 år kan tilbys som opsjon

e-nyheter

Hvis du abonnerer på nyhetsbrevet vårt, vil du jevnlig motta nyheter og interessant informasjon fra automasjonsverdenen.

Abonner