Teknisk support Industrielle sensorer
Kundeservice, eksplosjonsbeskyttelse

Ny grenseverdienhet i SC-systemet

2017-09-18

Ny grenseverdienhet i SC-systemet

SC-systemet er en komplett familie av moduler for analog og digital signalbehandling. Modulene gir en sikker og effektiv formidling av prosessignaler. I tillegg til transmitter power supply, isolasjonsforsterkere, passive isolatorer, temperaturomformere og signalomformere, lanserer vi nå også en grenseverdimodul for analoge signaler. Den nye modulen overvåker signalet på en effektiv og sikker måte og leverer et pålitelig og stabilt grenseverdisignal.


Klare signaler og ingen kompromisser

Grenseverdimodulene i SC-systemet overvåker et prosessignal kontinuerlig, og sammenligner det med en forhåndsinnstilt grenseverdi. Om verdien på prosessignalet avviker fra denne grenseverdien, blir det aktivert et signal på modulens utgang som kan benyttes til tripping eller alarm. Enheten har releutganger og alarmnivåene er parametriserbare. På den måten realiseres alarmsignaler uten at styresystemet er involvert.


Mange applikasjoner gir stor fleksibilitet

I tillegg til mange muligheter for parametrisering, kan grenseverdimodulen i SC-systemet analysere diverse inngangsvariabler. Modulen kan motta signaler fra 2-ledertransmittere, unipolare og bipolare signaler fra 2-ledertransmittere så vel som unipolare og bipolare strøm- og spenningssignaler. Modulen kan spesialtilpasses til hver applikasjon og dette gir stor fleksibilitet. I tillegg kan modulen mate strøm til 2-ledertransmittere.


Safe limit value monitoring

The SC-System trip amplifier offers a restart inhibit that indicates errors until they are identified, corrected, and acknowledged. This protective function is useful for monitoring lead breakage: If the two ends of a broken line happen to still be in contact, it can appear as though there is no error. If this error remains unidentified, it can affect processes and endanger personnel and equipment. A variety of configuration options is available to help users adapt the signal conditioner to different applications: adjustable on/off delay and a one-shot function for the relay contact output.


SC-Systemet—Pålitelig og effektivt

SC-systemets 1- og 2-kanals signalforsterkere er designet for bruk i ikke eksplosjonsfarlige områder. Med en bredde på bare 6mm og en høyde på 97 mm, er de kompakte modulene ideelle i applikasjoner med begrenset plass. Produktene i SC-systemet har 3-vegs galvanisk skille, mellom inngang, utgang og strømforsyning. Isolasjonsspenningen er 300V og testspenningen er så høy som 3kV. Modulene er designet for en omgivelsestemperatur på -25 °C til +70 °C. De kan monteres enten horisontalt eller verikalt og trenger ingen avstand mellom hverandre for å opprettholde temperaturområdet. Spenningsforsyningen er 24VDC som kobles via terminaler eller powerbuss. Powerbussen er en modulær list som monteres i en vanlig 35mm DIN-skinne.


SC-Systems grenseverdimodul, høydepunkter

  • Pålitelig grenseverdiovervåking (min og max)
  • Parametriserbare utgangssignaler
  • Mange typer inngangssignaler
  • Integrert start-up override og restart inhibit
  • Kompakt kapslingsdesign
  • Høykvalitets 3-vegs galvanisk skille
  • Enkel installasjon med power og alarmsignaler på powerbuss
  • Omgivelsestemperatur fra -25 °C til +70 °C

e-nyheter

Hvis du abonnerer på nyhetsbrevet vårt, vil du jevnlig motta nyheter og interessant informasjon fra automasjonsverdenen.

Abonner